Musikk

Lovsangsledelse, låtskriving og musikkproduksjon i studio. 

På Musikk får du et år med musikalsk felleskap og kreativ utrustning som musiker, lovsangsleder og musikkprodusent.

Musikk

Lovsangsledelse, låtskriving og musikkproduksjon i studio.

På Musikk får du et år med musikalsk felleskap og kreativ utrustning som musiker, lovsangsleder og musikkprodusent.

AktiviteterLinjeturInformasjonSøk nå

Bli utrustet

På Musikk kan du utvikle deg som kristen musiker - gjennom praksis, én-til-én-undervisning, teori og fellesskap.

Søk nå

Fordi Lovsang er mer enn musikk

På Musikk vokser du både individuelt og sammen med andre i det musikalske og åndelige fellesskapet, og du vil bli utrustet til å tjene andre mennesker med gavene dine.

Vi har et stort fokus på lovsang. Vi ønsker å utruste hver enkelt til å dra hjem til sin menighet for å drive lovsangsarbeid, kanskje med en eller flere selvskrevne låter. På Musikk er det fokus på låtskriving, og du får mulighet til å spille inn og gi ut din egen sang alene eller sammen med andre. Informasjon om hvordan et år på Bildøy ser ut under koronapandemien finner du her.

Musikkfag

Fag som lovsangsledelse, musikk-formidling, musikkproduksjon i studio og fordypning i band eller vokal, gir deg mulighet til å vokse som musiker. På Bildøy får du også èn-til-èn-undervisning i hovedinstrumenet ditt. 

Vi heier på hverandre!

Bli trygg på instrumentet og stemmen din i et inkluderende læringsfellesskap som heier på hverandre!

Store Studio og Kapellet

Gjennom året vil du få muligheten til å gi ut en egenlåt på digitale plattformer. Gjennom egen nøkkel til skolens studio, programmeringslab, bandrom og øvingsrom, vil du alltid ha mulighet til å utforske og utvikle deg som musiker. Alt ligger til rette for en musikalsk og innholdsrik hverdag! 

Linjetur til USA

Linjeturen vår går til Chicago og Los Angeles der vi besøker menigheter og studioer, og er på konserter og workshops. Vi møter artister, musikere, låtskrivere og produsenter som har jobbet med noen av de fremste innen gospelmusikken. Menneskene vi møter har virkelig noe å fortelle og formidle om hvordan de forkynner evangeliet gjennom sang og musikk. 

Filmer

Bygge mitt liv
Musikk linjefilm
Linjeuke Oslo
Jesus is right here
Follow You - Anna
Åpne Armer
I Don`t Feel Like Praying - David
Du Holder Meg - Kristina
Låtskriving
Lær meg å be // Julie
Musikk til Stavanger
Låtskrivingsworkshop i LA
Musikk - USA

Informasjon

Musikk

 • Komponering. Gjennom året får du mulighet til å skrive din egen låt og spille den inn i studio. Låten vil etter hvert komme ut på digitale plattformer.
 • Vi har øvingsrom godt tilrettelagt for mye samspill. I musikkmiljøet finner du alltid noen å synge eller spille med.
 • Workshops. Gjennom året får vi besøk av andre dyktige, spennende og inspirerende musikere, både fra innland og utland.
 • En-til-én-undervisning. Du vil her få tett oppfølging og veiledning, slik at du kan utvikle deg på ditt hovedinstrument.

Praksis

 • I faget lovsangsledelse blir klassen delt inn i lovsangsteam som har praksis i lokale menigheter.
 • På skolen har vi forskjellige møter, lovsangskvelder og andre     arrangementer. Det vil da være mulig å bidra i lovsangstjenesten her.
 • Du vil få mulighet til å lede skolens morgensamling musikalsk sett. 
Bildøy_Studenter holder konsert_Foto

Fag

 • Musikkteori. Når en driver med musikk er det godt å ha noe teori med i bagasjen. I dette faget får du tilpasset teorien til ditt nivå slik at du får vokse som musiker.
 • Produksjon. I skolen eget studio, også kalt Store Studio, vil du få muligheten til å få praktisk opplæring i faget musikkproduksjon. Store Studio bli brukt aktivt i faget, men også i noen av de andre fagene, og du vil få mulighet til å få din egen nøkkel til dette rommet slik at du kan bruke det på fritida også.
 • Ledelse. Lovsangsledelse er et praktisk og teoretisk fag. Her vil du lære mer om hva lovsang faktisk er, hvorfor vi skal lovsynge, hvordan komme i gang og mye mer. Det vil også være ekstra fokus på lovsangsledelse i praksis. Du vil bli utrustet til å drive lovsangsarbeid videre etter bibelskoleåret.
 • Formidling. Formidling er noe som er viktig når en driver med musikk. I faget musikkformidling vil du få oppgaver og utfordringer som er morsomme og spennende. Dette er et fag som er gøy, og som du samtidig vil vokse i.

Band og vokal

 • Vi har et ønsker om at du skal få vokse som sanger og musiker når du kommer til Bildøy. Du får utvikle deg på ditt hovedinstrument i èn til èn-undervisning, og i samspill med andre i faget Ensemble. Her kan du velge band eller vokalgruppe/kor. 
Håkon Vindenes Ree
hakon.ree@bildoybibelskole.no
Utdannelse

Allmennlærer med hovedfagene musikk, KRLE og engelsk.

Relevant erfaring

Håkon er født og oppvokst på Sotra. Musikk og lovsang er hans lidenskap. Han har de siste 10 årene drevet med låtskriving, musikkproduksjon, undervisning og lovsangsarbeid - både som jobb og tjeneste i menighet. På Bildøy er han musikkprodusent for skolens musikkutgivelser på Spotify og andre strømmetjenester, og han koser seg i skolens profesjonelle studio.

Anne-Marthe Lillebø
anne-marthe@bildoybibelskole.no
56316318
Utdannelse

Årstudium i kristendom og årsstudium i musikk fra Fjellhaug Misjonshøgskole. Allmennlærerutdanning fra Høgskolen i Bergen. Interkulturell forståelse fra NLA Sandviken. Stipendiat på musikklinja på Høgtun før studiet.

Relevant erfaring

Lærer på Danielsen Sotra fra 2010-2019. Bildøy fra høsten 2019. Bred erfaring innenfor lovsangsledelse, kor og sang. Lovsangsleder i Salem Misjonskirke, og har ledet lovsang på forskjellige leirer, festivaler og arrangement, der iblant ULi flere år. Bodde i Tel Aviv i 2017, og var med å startet opp lovsangsarbeid i en internasjonal kirke. Har vært sangpedagog og aktiv i korarbeid i mange år. Er med i gospelgruppa Redeemed.

Bildøy bibelskole

Ofte snakker man om året på bibelskole som «det beste året i livet».

På Bildøy pleier vi i istedenfor å si at det beste ligger foran - det beste er ikke noe du gjør deg ferdig med etter et år på Bildøy.

Vi ønsker heller at at året på Bildøy blir til utrustning og glede for resten av ditt liv.

Til et liv «nær Jesus, nær livet».

Les mer

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer
Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg!
Tusen takk! Du vil bli kontaktet så snart vi har tid
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ring meg