Internasjonal

Drømmer du om å reise og oppleve andre kulturer? Vil du bli bedre kjent med Bibelen, kristendommens jødiske røtter og den verdensvide kirke? 

Internasjonal

Drømmer du om å reise og oppleve andre kulturer? Vil du bli bedre kjent med Bibelen, kristendommens jødiske røtter og den verdensvide kirke? 

Om internasjonalUtreiseHverdagen på BildøySøk nå

Jesus sier: følg meg! 

Har du lyst til å lære mer om hva det vil si å følge Jesus – selv under press og forfølgelse?

Har du lyst til å lære mer om Bibelen og å bli utfordret av troende søsken i utlandet?

Kanskje er Internasjonal på Bildøy noe for deg!

Søk nå

Internasjonal er vår utreiselinje

På Internasjonal får du det beste fra både Bildøy-hverdagen og utenlandsoppholdet på 4 måneder! 

Både før og etter utreisen blir det bibelskole på Bildøy sammen med menneskene på de andre linjene på skolen. Det betyr grundig bibelundervisning i et godt fellesskap i omtrent to måneder på høsten og tre måneder om våren.

Les mer

Første destinasjon er Israel. Her skal vi være to måneder for å bli kjent med landet der Jesus gikk. Først en måned i Jerusalem der vi skal få spennende bibelundervisning. I andre del av Israels-oppholdet kan du gjøre deg klar for diakonal praksis inn mot palestinske kristne og messianske jøder, enten i Nasaret, Haifa, Betlehem eller Jerusalem. Tiden i Israel blir svært lærerik, og gir mange muligheter til å være til velsignelse for andre.

Etter dette reiser vi til Colombia, nærmere bestemt til et barnesenter som heter Vision Agape. Her skal vi bo sammen med de 60 barna, ungdommene og ansatte, og ta del i hverdagen ved senteret. Det betyr at vi kommer svært tett på mennesker som kanskje har mistet familien sin eller som er truet på grunn av forfølgelse. Her er det sterke vitnesbyrd!

Etter fire måneder i utlandet reiser vi tilbake til Bildøy. Dette blir en god mulighet for å bearbeide opplevelsene og dele erfaringene med å besøke den forfulgte kirke med andre.

Informasjon om hvordan et år på Bildøy ser ut under koronapandemien finner du her. På Internasjonal er søknadsfrist til første inntaksrunde 1. november, deretter er det løpende opptak.

Bildøy

Før utenlandsoppholdet får du en grundig forberedelse gjennom både å bli kjent med kulturene vi skal besøke, og gjennom å få gode verktøy for teamarbeid og fellesskap. I tillegg blir du også kjent med resten av Bildøy-gjengen.

Etter tilbakekomst blir det både bearbeiding av inntrykk og opplevelser, og flere nye fag på timeplanen (f.eks trosforsvar).

Israel

Oppholdet blir i regi av Den Norske Israelsmisjonen og vil inneholde en god blanding av både undervisning og diakonal praksis.

Bli kjent med kristendommens jødiske røtter, Bibelen og landet der Jesus levde. Vær til velsignelse for troendebrødre og søstre!

Colombia

Oppholdet i Colombia vil være knyttet til barnesenteret til Vision Agape. Her lever det rundt 60 barn og ungdommer som enten har mistet sin familie eller må flytte hjemmefra på grunn av forfølgelser.

Få mulighet både til å velsigne og å bli velsignet av mennesker som lever tett på forfølgelse for troens skyld. Bli utfordret i tro og prioriteringer i eget liv!

Internasjonal
- noe for deg? 

Har du lyst til å bli utrustet og utfordret til å vokse som etterfølger av Jesus? Vi ønsker at Internasjonal skal gi deg et livsforvandlende år gjennom den gode blandingen av læring, erfaringer og relasjoner.

Både reisemål og program er satt sammen for at du skal bli utrustet og utfordret til å følge Jesus.

Få nye venner både i Norge og i utlandet! Vær i nye kulturer over litt tid og få dypere forståelse for både disse og egen kultur. Det blir også muligheter til å reise litt rundt i disse to landene på egenhånd som en ferie på slutten av oppholdene.

Bli bedre i både engelsk og spansk! I Colombia er det lokale språket spansk. Det er ikke et krav at du kan spansk før du begynner på Internasjonal (men heller ingen ulempe), men det er viktig at du forstår og er i stand til å kommunisere på engelsk. Vi går ut fra at alle studentene gjør litt innsats for å lære noe spansk under oppholdet. Vær også oppmerksom på at hvis vi har flere søkere enn plasser på linja vil studenter som behersker godt spansk (og engelsk) bli prioriterte.

Legg merke til at på Internasjonal er det begrensede plasser. Ta en kikk på skolens inntaksreglement for å se hvordan skolen prioriterer og vurderer søknader.

Les mer

Filmer

Internasjonal kortversjon
Internasjonal

Hverdagen på Bildøy

Undervisningen på Internasjonal

Gjennom året på Bildøy består undervisningen både av fellesfag sammen med de andre linjene (bibelundervisning, troslære og så videre), egne linjefag og noen valgfagsbolker.

Linjefagene på Internasjonal innebærer:

- Tverrkulturell forståelse: fordypning i landene Israel og Colombia
- Min tro og mitt liv: samtaler med veileder/sjelesørger flere ganger gjennom hele året
- Den forfulgte kirke
- Smågrupper
- Bibelens vanskelige tekster
- Bibelformidling

Bildøy_mann forkynner_foto

Et år i fellesskap

Gjennom et år på Internasjonal får du selvfølgelig også en god porsjon av den gode Bildøy-hverdagen når du er på utreise.  Det betyr rett og slett at du får leve sammen med mennesker som brenner for det samme som deg.
Bildøy_Avslutning_foto

Fasiliteter

Noe av det beste med å gå på Bildøy er at du får tilgang til alle skolens fasiliteter. Det betyr at du kan spille volleyball på banen, fotball i hallen, klatre i veggen eller buldre på det nye buldrerommet. Og du kan padle kajakk i havgapet etter våttkort-kurset du får tilbud om i valgfagsukene.

Er du typen til iskalde vinterbad? Da kan du løpe rett inn i badstuen etterpå. Eller, hva med å bruke tid i skolens musikkstudio eller på det toppmoderne treningsrommet?

Hålen og peisestuen er nettopp pusset opp - for å legge maksimalt til rette for mye kaffe-drikking, fotballtitting på 65" og gode samtaler.
Bildøy_Bilde av møbler innendørs_foto

Bildøy bibelskole

Ofte snakker man om året på bibelskole som «det beste året i livet».

På Bildøy pleier vi i istedenfor å si at det beste ligger foran - det beste er ikke noe du gjør deg ferdig med etter et år på Bildøy.

Vi ønsker heller at at året på Bildøy blir til utrustning og glede for resten av ditt liv.

Til et liv «nær Jesus, nær livet».

Les mer
Gunhild Redse Cornelius
gunhild@bildoybibelskole.no
56 316 307
Utdannelse

Master i kristendom fra Bibelskolen i Staffeldtsgate og NLA Sandviken.

Relevant erfaring

Tjeneste på misjonsskipet Doulos 2002 – 2004 og misjonsarbeid i Sør-Afrika 2007-08 (Operasjon Mobilisering). Bildøy bibelskole (2009-).

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer
Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg!
Tusen takk! Du vil bli kontaktet så snart vi har tid
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ring meg