Valgfag

Annerledesdager

Under valgfagsdagene på Bildøy har du muligheten til å bryne deg på helt nye utfordringer!

Den vanlige timeplanen med fellesfag og linjetid settes til side, og du får friheten til å forme din egen timeplan. Dette er dermed en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med studenter du ikke ellers går i klasse med.

Tilbudet varierer fra år til år, men kan deles opp i fire kategorier.

Bibelfag – for de som ikke kan få nok undervisning. Her vil du bli undervist i et tema eller en av Bibelens bøker, som du ellers ikke lærer om i løpet av skoleåret.

Filipperne, 1. Petersbrev og trosforsvar er eksempler fra de siste årene.

Overnattingsturer – for deg som liker å komme deg av øya og se mer av landet! Det kan være turer i friluft og overnatting under åpen himmel, eller et mer behagelig opphold med hyttekos, bibel og gode samtaler.

Aktive fag for deg som ikke vil sitte i ro, men bevege på deg. Padel og volleyball pleier å være populært, eller kanskje du vil ut i kajakk eller opp i klatreveggen? Det er mange muligheter på skolen og i nærområdet.

bildøy_gymsale_foto

Kreative fag – for deg som har lyst til å lage noe. Her kan du utfordre deg i den musikalske verdenen, eller kanskje lage en kortfilm sammen med medstudentene dine? Det er bare fantasien som setter grenser.

På våren er det dessuten en hel valgfagsuke der vi reiser på ulike turer.

De siste årene har vi hatt valget mellom å reise til Spania for trening, åndelig påfyll og godt sosialt samvær, eller å reise til Bømlo, der du får være med på en "Farmen"-uke, med gårdsarbeid, samarbeid og læring – og ikke minst mye god stemning.

Det kan fort bli enda flere alternativ, men alt dette får du vite mer om når du begynner på Bildøy. Du kan uansett se fram til mye moro under valgfagsdagene!

Bildøy bibelskole

Ofte snakker man om året på bibelskole som «det beste året i livet».

På Bildøy pleier vi i istedenfor å si at det beste ligger foran - det beste er ikke noe du gjør deg ferdig med etter et år på Bildøy.

Vi ønsker heller at at året på Bildøy blir til utrustning og glede for resten av ditt liv.

Til et liv «nær Jesus, nær livet».

Les mer

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer