Lovsang

Velkommen til et år du kan investere i og Lovsang!
I lovsang får vi bruke de gavene og talentene Gud har gitt oss, til å gi all ære tilbake til Han som har skapt oss. For et privilegium!

Lovsang

Velkommen til et år du kan investere i og Lovsang!
I lovsang får vi bruke de gavene og talentene Gud har gitt oss, til å gi all ære tilbake til Han som har skapt oss. For et privilegium!

AktiviteterLinjeturInformasjonSøk nå

Fordi Lovsang er mer enn musikk

Et år på Lovsang er et år som ikke bare utruster deg innenfor ditt hovedinstrument og gir deg omfattende erfaring med studio og band, men et år som dypest sett som forbereder deg til å ta tilbedelsen med ut i livet. Ut til andre mennesker. I Lovsang.

Søk nå

Lovsang er tilbedelse. Musikk er verktøyet.

Lovsang kan ha mange former, men en ting er alltid den samme. Musikken blir tilbedelse. Tonene og slagene i seg selv er aldri målet, men verktøyet. Lovsangens mål er alltid knyttet til noe mye større - til et liv sammen med Jesus. Lovsang er gledesropet over å få være Guds barn; over frelsen og tryggheten som evangeliet gir oss!

Å lede andre mennesker i lovsang er ikke å prestere en opptreden for å vise frem det en har øvd på. Det er heller å invitere andre mennesker til å ta del i tilbedelsen. Vår bønn og drøm er at Lovsang på Bildøy reiser opp lovsangsledere som med sine gaver kan lære og formane Guds folk med salmer og lovsanger.

På Bildøy vil vi utruste deg til å forstå hvorfor vi lovsynger Gud og hvordan vi kan gjøre det på måter som tjener Gud og hans folk. Vi tror at et år på bibelskole virkelig vil gi deg innhold til lovsangen.

Det er nettopp dette som er hjertet bak Lovsang - å utruste unge mennesker til et liv i lovsang. Det er derfor vi sier at Lovsang er mer enn musikk.

Les mer

En ny sang

På Lovsang får du undervisning i å skrive og produsere din egen lovsang.

Dine erfaringer, vitnesbyrd og din reise med Gud så langt i livet blir utgangspunktet for din unike egenskrevne lovsang.

På skolens velutstyrte studio ligger forholdene tilrette for innspilling og produksjon.

Spill vakkert

Vi ønsker å gi Gud ære ved å investere inn i våre musikalske gaver og talenter.

På Lovsang får du videreutviklet dine ferdigheter innen musikk og ditt hovedinstrument. Lovsang vil legge vekt på både nyere lovsang, gospelkulturen og selvsagt også det beste fra vår egen bedehustradisjon.

Rop med jubel

På Lovsang får du et år med god tid til lovsangsledelse, lovsangskvelder og andre fine stunder i tilbedelse og fellesskap.

I fagene lovsangsledelse, utøvende og musikkformidling får du undervisning og veiledning til å skape møtepunkter hvor tilbedelse og lovsang står i sentrum.

Store Studio

På skolens profesjonelle studio, øvingsrom og i Kapellet får du som student på Lovsang tilgang til topp moderne utstyr. Vi har blant annet nyinnkjøpt trommesett, elgitar, elpiano og annet utstyr av høy kvalitet.

En skikkelig bonus er at studentene på linja også får tilgang utenom skoletid. Det legger til rette for mye god jamming, øving og samspill for deg som ønsker det. Send oss gjerne en melding om det er noe du lurer på!

Linjetur til USA

Linjeturen vår går til Chicago og Los Angeles der vi besøker menigheter og studioer, og er på konserter og workshops.

Vi møter artister, musikere, låtskrivere og produsenter som har jobbet med noen av de fremste innen gospelmusikken.

Fellestur til Indonesia

Et av høstens høydepunkter er når KRIK, Credo og Lovsang reiser på utenlandstur sammen. Det er en utmerket anledning til å bli kjent på tvers av linjene!

Den siste halvdelen av oktober 2024 flytter vi nemlig undervisningen fra Bildøy til Indonesia! Der skal vi også surfe, gå på jungelsafari og fjellturer, i tillegg til å delta på møter og i humanitært arbeid. Vi får komme tett på lokalt arbeid og mennesker som lever i en helt annen kultur enn vår egen.

Mer informasjon om turen får du ved skolestart i august, men det er bare å begynne å glede seg allerede!

Filmer

Fot på fjell
I ditt tempel
I ditt tempel - Mathias
Min Styrke
Lovsang i Israel
Tilbedelsens Sentrum
Navnet Jesus - Gravhagen
Kongenes Konge
Jesus i din nærhet
Håkon om Lovsang
Jesus vår redning
Min hyrde
Mitt hjerte som bolig
Bygge mitt liv
Lovsang linjefilm
Du Holder Meg - Kristina
Låtskrivingsworkshop i LA
Lovsang - USA

Mer om Lovsang

Lovsang

  • Musikkproduksjon. Gjennom året får du mulighet til å skrive din egen låt og spille den inn i studio. Låten vil etter hvert komme ut på digitale plattformer.
  • Øvingsrom. Vi har øvingsrom godt tilrettelagt for mye samspill. I musikkmiljøet finner du alltid noen å synge eller spille med.
  • Workshops. Gjennom året får vi besøk av andre dyktige, spennende og inspirerende musikere, både fra innland og utland.
  • Hovedinnstrument. Du vil her få tett oppfølging og veiledning, slik at du kan utvikle deg på ditt hovedinstrument.Fag

  • Produksjon. I skolens eget studio - Store Studio -, vil du få undervisning i faget musikkproduksjon. Store Studio blir brukt både i dette faget og i noen av de andre fagene. Som student på Lovsang får du din egen nøkkel slik at studioet og øvingsrom også er tilgjengelig på fritiden.
  • Ledelse. Her vil du lære mer om hva lovsang faktisk er, hvorfor vi skal lovsynge, hvordan komme i gang og mye mer. Lovsangsklassen blir delt inn i lovsangsteam som får oppdrag både på og utenfor skolen.
  • Formidling. Formidling er viktig innenfor musikk og Lovsang. I faget musikkformidling vil du få oppgaver og utfordringer som er morsomme og lærerike.
  • Band og vokal. Vi har et ønsker om at du skal få vokse som sanger og musiker når du kommer til Bildøy. Du får utvikle deg på ditt hovedinstrument, og i samspill med andre i faget Ensemble. Her kan du velge band eller vokalgruppe.

Utstyr

  • På skolens profesjonelle studio, øvingsrom og i Kapellet får du som student på Lovsang tilgang til topp moderne utstyr. Vi har blant annet nyinnkjøpt trommesett, elgitar, elpiano og annet utstyr av høy kvalitet. En skikkelig bonus er at studentene på linja også får tilgang til utstyret utenom skoletid. Det legger til rette for mye god jamming, øving og samspill for deg som ønsker det. Send oss gjerne en melding om det er noe du lurer på!

Band og vokal (skal fjernes?)

  • Vi har et ønsker om at du skal få vokse som sanger og musiker når du kommer til Bildøy. Du får utvikle deg på ditt hovedinstrument i èn til èn-undervisning, og i samspill med andre i faget Ensemble. Her kan du velge band eller vokalgruppe/kor. 
Håkon Vindenes Ree
hakon.ree@bildoybibelskole.no
Utdannelse

Allmennlærer med hovedfagene musikk, KRLE og engelsk.

Relevant erfaring

Håkon er født og oppvokst på Sotra. Musikk og lovsang er hans lidenskap. Han har de siste 10 årene drevet med låtskriving, musikkproduksjon, undervisning og lovsangsarbeid - både som jobb og tjeneste i menighet. På Bildøy er han musikkprodusent for skolens musikkutgivelser på Spotify og andre strømmetjenester, og han koser seg i skolens profesjonelle studio.

Anne-Marthe Lillebø
anne-marthe@bildoybibelskole.no
Utdannelse

Allmennlærer med hovedfagene musikk, KRLE og interkulturell forståelse.

Relevant erfaring

Anne-Marthe har bred erfaring innenfor lovsangsledelse, kor og sang. Hun er lovsangsleder i Salem Misjonskirke, og har ledet lovsang på forskjellige leirer, festivaler og arrangement, der iblant UL i flere år. I 2017 bodde hun i Tel Aviv, og var med å starte opp lovsangsarbeid i en internasjonal kirke. Hun har vært sangpedagog og aktiv i korarbeid i mange år. Er med i gospelgruppa Redeemed.

Bildøy bibelskole

Ofte snakker man om året på bibelskole som «det beste året i livet».

På Bildøy pleier vi i istedenfor å si at det beste ligger foran - det beste er ikke noe du gjør deg ferdig med etter et år på Bildøy.

Vi ønsker heller at at året på Bildøy blir til utrustning og glede for resten av ditt liv.

Til et liv «nær Jesus, nær livet».

Les mer

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer
Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg!
Tusen takk! Du vil bli kontaktet så snart vi har tid
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ringe deg?