Ny studieleder!

Av
,
June 10, 2020

Laila er ny studieleder på Bildøy bibelskole!

Hjertelig velkommen til oss, Laila! Laila Eidsheim Flaa er allmennlærer med grunn- og mellomfag i kristendom. Hun har også gjennomført utdanning i pedagogisk veiledning og rektorskolen ved NLA.

Eidsheim Flaa har tidligere jobberfaring fra både Indremisjonsforbundet som barne- og familiekonsulent og en 3-års periode som administrasjonsleder i Barnevakten. Hoveddelen av sin yrkesaktive karriere har hun jobbet i Danielsen sitt skolesystem ved ulike ungdomsskoler i Bergensområdet. Der har hun vært seks år på Sotra før hun ble rektor på henholdsvis Osterøy og Frekhaug. På de to siste skolene har hun vært med helt fra etableringen av skolene.

Komplementerer

Styreleder Edvard Thormodsæter sier i en kommentar at han en svært fornøyd med at ansettelsen er landet, og at en i ansettelsesprosessen har lagt vekt på å finne en kandidat som kunne fylle den profilen som utlysningen beskrev.

– I Eidsheim Flaa har vi gjort en ansettelse som komplementerer ledergruppen på skolen, og vi får inn en person utenfra som har bred kjennskap til friskoledrift og ledelse. Hun har samtidig stor innsikt og erfaring fra indremisjonsbevegelsen. Vi er glade for å ønske henne velkommen med på Bildøylaget.

Laila Eidsheim Flaa er gift med Knut Rune og bosatt i Knarvik nord for Bergen.

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer