Ledig stilling: Internatleder

Av
,
March 1, 2023

Er du glad i å jobbe med unge mennesker, og ser etter en meningsfull jobb?

Bildøy Bibelskole søker nå etter en internatleder i 60 - 80 % stilling.

Stillingen har en sentral rolle i samhandlingen mellom ulike avdelinger.

Internatleder er en viktig samtalepartner i forbindelse med det å bo på internat, og spiller en viktig rolle i forebyggende miljøarbeid.

Som internatleder vil du ha hovedtilsyn med internatene, og sammen med øvrige ansatte sørge for at skolens studenter holder internatene i god stand, og at skolens fellesarealer og oppholdsrom fremstår som trivelige og med god orden.

Du vil stille i råd for pedagogisk personale, og samarbeider tett med lærerne i oppfølging av studenter mtp helse og trivsel på skolen. Du blir skolens kontakt med helsevesenet ved behov. Du er ikke redd for å gi råd og åndelig veiledning der det trengs.

Du vil ha overordnet ansvar for renhold på skole og internat, og har en renholder som rapporterer til deg. Internatleder rapporterer til økonomi- og administrasjonsleder.

I stillingen ligger også ansvar for tilrettelegging og oppfølging ved utleie og kursvirksomhet på skolen. På sommertid leies skolen ut til ulike arrangementer, og gjennom skoleåret gjennomføres det ulike kurs og selskaper.

Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen

Ønskede kvalifikasjoner:

o Gode lederegenskaper

o Evne til å bygge relasjoner, stille krav og vise omsorg

o Fleksibel og løsningsorientert

o Strukturert og serviceinnstilt

o Selvstendighet, og gode samarbeidsevner

o Grunnleggende IKT-ferdigheter

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Om stillingen

Det må påberegnes kvelds- og helgearbeid etter nærmere avtale, og tilpasninger etter sesongvariasjoner. Det vil også bli bedt om å fremlegge politiattest.

Stillingen kommer under unntak i Likestillings- og diskrimineringsloven §9. Det er en forutsetning at søkeren aktivt identifiserer seg med og fremmer Bibelskolens formål og basis. Det blir innhentet opplysninger i tråd med Likestillings- og diskrimineringsloven §30.

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med økonomi- og administrasjonsleder, Arve Myksvoll, på tlf: 920 11 811

Søknad, CV og referanser sendes via finn.no her.

Søknadsfrist 19.mars

Om arbeidsgiver

Bildøy Bibelskole er en internatskole på Sotra i Øygarden kommune, ca. 15 minutter vest for Bergen. Skolen ble bygget i 1983, men har fornyet seg mye siden den gang. Skolen eies av Indremisjonsforbundet (ImF), og er godkjent for 120 studenter, fordelt på fem ulike fagretninger. Se mer informasjon på vår nettside, Facebook og Instagram.

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer