– Jeg er overveldet av alle opplevelsene

– Jeg er overveldet av alle opplevelsene

Et år på Bildøy har betydd mye for Mathias.

Skrevet av
Mathias Giskeødegård

Første gang jeg fikk høre om Bildøy var på ungdomsskolen, da noen venner av broren min tok et år der.

Jeg tenkte ikke så mye om bibelskole på det tidspunktet, tankene gikk mest til videregående og at jeg ville gå på Vestborg. Det ble mine tre første år på internatskole.

På Vestborg fikk jeg høre mer om Bildøy da Bildøy-teamet var på besøk. Da kjente jeg allerede i VG1 at jeg ble ganske engasjert. Den gangen var jeg mest gira på linja Musikk, som det het da, og i løpet av min tid på Vestborg tenkte jeg mer og mer og vurderte flere (om ikke alle) linjene på Bildøy.

Reising og undervisning

Jeg liker veldig godt å reise, så da var det ekstra spennende da “Internasjonal” ble lansert. Men i VG3 husker jeg at tidsfristen for å søke Internasjonal kom veldig fort, så da så jeg på Credo og tenkte at: «Jeg får jo litt reising likevel da!»

I tillegg kunne jeg få undervisning i Bibelen og få en større forståelse av helheten i Bibelen, noe som jeg også ønsket. Så da var det Credo som var den endelige linjen jeg søkte på.

Overveldet og takknemlig

Og nå er jeg ferdig etter ett år her på Bildøy. Det har vært en reise, for å si det sånn. Jeg er overveldet av alle opplevelsene jeg har hatt i år, både med utenlandsturer til Israel og USA, bibelgrupper og godt fellesskap. Jeg er så takknemlig for alle jeg har møtt, og sett hvor mye Jesus betyr for alle disse.

 

Lærerne våre som bryr seg om oss og vår tro, tar seg tiden til å høre på oss om det er noe, og gjør jobben sin på en måte at jeg ser at de ønsker at vi skal bli glade i Jesus.

Dette har vært et år med mye vekst. Jeg har kjent på det å bli utfordret på mange områder gjennom å holde andakter, lede bibelgrupper, engasjere andre i troen og være et forbilde for andre. Selv om det er snakk om bare ett år, så får du uansett utrolig mye av å ta deg et år på bibelskole.

Ser tilbake på året med fryd 

Personlig så ser jeg tilbake på dette året med fryd. Jeg har fått så mye jeg vil ta med videre i livet. Dette året har virkelig hjulpet meg i å ta standpunkt overfor vanskelige spørsmål og se de store tingene i livet.

Det som betyr mest, altså.

Bildøy bibelskole

Ofte snakker man om året på bibelskole som «det beste året i livet».

På Bildøy pleier vi i istedenfor å si at det beste ligger foran - det beste er ikke noe du gjør deg ferdig med etter et år på Bildøy.

Vi ønsker heller at at året på Bildøy blir til utrustning og glede for resten av ditt liv.

Til et liv «nær Jesus, nær livet».

Les mer

Utleie

Visste du at du kan booke Bildøy til bryllup, selskap, konferanse og kurs? 

Les mer