Stilling som kjøkkenleder

Av
,
April 25, 2021

Bildøy bibelskole søker ny kjøkkenleder! Se stillingsannonsen her.

På Bildøy Bibelskole søker vi nå etter en kreativ og inspirerende kjøkkenleder som sammen med våre kokker og kjøkkenmedarbeidere vil bidra til at skolens studenter får de beste matopplevelser gjennom skoleåret. Kjøkkenavdelingen tilbyr også leveranser til arrangement på skolen og i nærområdet.

Arbeidsoppgaver

Som kjøkkenleder vil du få ansvar for planlegging av menyer, innkjøp og produksjon av mat. Du vil jobbe tett sammen med kjøkkenets 3 medarbeidere, og bidra til god kommunikasjon og et godt arbeidsmiljø. I stillingen inngår bl.a planlegging av turnus, budsjettoppfølging, internkontroll og generelt arbeid med å videreutvikle avdelingens satsningsområder. Stillingen inngår i avdelingens turnusordning og noe helgejobbing må påregnes.


Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har utdannelse som institusjonskokk med fagbrev, og i tillegg har kostøkonomutdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse. Du må være komfortabel med bruk av pc, og du behersker godt norsk.


Du er en person som

-       Har ledererfaring

-       Opptrer samlende og inkluderende

-       Er fleksibel og løsningsorientert

-       Har godt humør


Vi tilbyr

-       Gode kolleger og et godt inkluderende arbeidsmiljø

-       Et møte med studenter som ønsker seg et år utenom det vanlige

-       God oppfølging fra skolens ledergruppe

-       Lønn og arbeidsforhold etter skolens regulativ

Om arbeidsgiveren

Bildøy bibelskole er en internatskole på Sotra i Øygarden kommune, ca 15 minutter vest for Bergen. Skolen ble bygget i 1983, men har fornyet seg mye siden den gang. Skolen eies av Indremisjonsforbundet (Imf), og er godkjent for 120 studenter, fordelt på fem linjer. Se mer informasjon på våre hjemmesider, Facebook og Instagram.

Den som blir ansatt må dele skolens kristne livssyn og aktivt bidra til å fremme skolens visjon og verdier

Finn-annonse: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=216014911