Studietur for KRIK


KRIK kilimanjaro

Mars er reisetid på Bildøy, med forventningsfulle bibelskolestudenter. Vi gir deg inntrykk fra KRIK-turen.

KRIK besøker CHRISC

KRIK har spilt CHRISC-turnering I Moshi og sett seiersgleden til de lokale da vi røk ut på straffekonkurranse. Før det, teltet vi i West Kilimanjaro og fikk se forskjellene på rik og fattig på en rikmannsfarm. Vi har vandret opp til 3600 meters høyde på Shira Platou under Kilimanjaro og fått kjenne på pulsen i høyden. Klassen har fått innblikk i suksesshistorier gjennom enkeltpersoner i CHRISC sitt arbeid og vi har fått høre om de store linjene arbeidet, som blir ledet fra Arusha. Der overleverte vi hundrevis av drakter fra Bergsøy idrettslag, før misjonær- og misjonsstasjonsbesøk på Scripture Mission til Anita og Bjarte Øen, KRIK’s første misjonærpar. Vi har møtt små lekne skolebarn og leid hender på Suje der CHRISC har baner og seminarlokaler. Fra trygge Land Cruisere har vi vært tett på både løvenes konge og dronning og halve Noahs ark. Vi har ristet inn til Haydom Lutheran Hospital, sett arbeidet og spilt volleyball, nettball og fotball i CHRISC – og vi avsluttet med bading under palmer i varmen i Indiahavet.

Inntrykk fra Tanzania

Opplevelser fra en reise i Tanzania med KRIK-linjen på Bildøy bibelskole

Humpete veier, blikkbygninger, trafikkaos og billig cola. Fotballglede, mye venting og påtrengende selgere. Noen stikkord for å beskrive Tanzania. Men Tanzania er så mye mer enn dette. Både på godt og vondt. To uker i Tanzania gir mange inntrykk. Det er ikke lett å samle det i noen få setninger, men her er noen av mine tanker rundt turen.

Les mer om en av studentenes inntrykk fra turen til Tanzania her.

Det gjorde inntrykk på de lokale da en jente tok straffe i en avgjørende straffesparkkonkurranse.Det gjorde inntrykk på de lokale da en jente tok straffe i en avgjørende straffesparkkonkurranse.

Bilder fra KRIK i Tanzania 2014

De siste bildene fra turen ligger først, så du kan bla til siste side om du vil se bildene fra begynnelsen av.

Lagt ut på april 6th, 2014
av Magnus
Posted on Nyheter