Standsommer med Bildøy!


Glimt fra forrige standsted, Krussetreffet i Kragerø!

Glimt fra forrige standsted, Krussetreffet i Kragerø!

Hvert år er det mange kristne leirer og festivaler. På noen av disse kan du møte folk på stand fra Bildøy.
Oversikt over standsommeren
  • 04.-09. juli Skjærgårds
  • 11.-16. juli TenOase
  • 25.-29. juli UL
  • 08.-13. august KRIK Arena
Hvem treffer du på stand?
Bibellærer og markedsansvarlig Kristoffer Norbye er standansvarlig, med et flott knippe studenter med på ulike arrangementer. Det har vi veldig troen på som nyttig for rekruttering! Du kan møte Håvard, Hallvard og Endre på Skjærgårds, Marit og Aleksander på TenOase, Emma, Rebekka, Ole Magnus, Endre, Sigve og Kristoffer på UL og David, Krister, Kristian og Julie på KRIK Arena.
Hvorfor ønsker du å stå på stand for Bildøy?
Marit: - Jeg vil stå på stand for Bildøy først og fremst for å fortelle andre om skolen. Året på Bildøy har betydd så mye for meg, og dette vil jeg at flere skal få oppleve. I tillegg synes jeg det er veldig kjekt å snakke med andre kristne/ikke-kristne ungdommer om ulike ting, sier Marit Roppestad. Hun gikk på musikk, skal stå på stand på TenOase og være stipendiat på skolen til høsten.
Hva blir det beste med å stå på stand for Bildøy?
Endre: - Det beste med å stå på stand for Bildøy i sommer blir å vite at man hjelper andre mot et valg av skole. Husker selv det ikke var lett å ta et valg, men å kunne få prate med noen som har fersk erfaring fra skoleåret er hjelpsomt. Det er gøy! En annen god ting med stand er å treffe på både nye og ukjente fjes for å ta en fin drøs. Ellers så får vi jo treffe skolekamerater igjen for å henge sammen på sommeren. Blir det bedre? Endre Vignes gikk på KRIK-linjen og skal være lokallagsettåring i KRIK det neste året. Endre treffer du på standen på UL.
Hvorfor bør en som ikke har bestemt seg, men vurderer bibelskole, ta et år på Bildøy?
Emma: - Dersom man vurderer å gå på Bibelskole burde man definitivt søke på Bildøy. Der møter man dyktige lærere som virkelig bryr seg om studentene og troslivet deres. Samtidig som man i løpet av et år på Bildøy virkelig får utfordret seg er internat- og skolelivet rett og slett herlig og uten tvil veldig kjekt! Dessuten er Bildøy omringet av nydelig natur, samtidig som man enkelt kan komme seg inn til Bergen sentrum. Emma gikk på disippel og skal studere i Oslo til høsten. Hun smiler også til deg på UL.
Søkerkontakt
Vi tror at oppfølging er viktig. Søkere kan ta kontakt og følge oss på mange måter:
  • post@bildoybibelskole.no
  • Telefon 56 316 316
  • www.bildoybibelskole.no
  • www.facebook.com/bildoybibelskole
  • Instagram: @bildoybibelskole
  • Snapchat: bildoysnap
Til sammen tror vi dette gir muligheter for god oppfølging for søkere og kommende studenter gjennom sommeren. Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi er tilgjengelig sommeren gjennom! Bildøy bibelskole fra luftaBildøy bibelskole fra lufta. Foto: Sigve Ferstad

Lagt ut på juni 13th, 2017
av Magnus
Posted on Hva skjer?, Nyheter