Nyheter


 • 17.mai-fest på Bildøy bibelskole!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  17. mai er det tid for den årlige nasjonalfesten i bibelskolehallen! Det blir 17.mai-tale ved Stig Magne Heitmann, sang og musikk ved Bibelskolens eget skolekor, allsang, rømmegrøt, kaffe og kaker. Kollekt til bibelskolen. Velkommen skal du være!

 • Påske

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Det nærmer seg påskehøytid og ferietid på Bildøy. Igår feiret vi påskemåltid og imorgen er det påskesamling før alle drar hver til sitt. Vi ønsker alle studenter og andre venner av bibelskolen en velsignet høytid!

 • Misjonsprosjekt

  Posted on: Nyheter

  Bildøy Bibelskole har boligbygging etter en stor brann i Mathare som utgangspunkt for misjons-prosjektet skoleåret 2016/17.

 • Bildøyturné 2017

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Vi har pakka sekken og drar ut på bildøyturné 18.-23. januar! Vi håper å få møte akkurat deg på de ulike turnébesøkene våre. Vi drar til Sørlandet øst og vest, Rogaland, Samskipnaden, Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal og Kvitsund gymnas som vårt stoppested lengst i øst.

 • Nyhetssending 3 16/17

  Nyhetssending 3

  Posted on: Nyheter

  Det har vært noen innholdsrike måneder her på Bildøy med: Israelstur, Bildøytalenter, Pepperkakehuskonkurranse, Jul på internatene, KRIK på curling og Disippel i Bergen for å spre juleglede!