Nyheter


 • Påske

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Det nærmer seg påskehøytid og ferietid på Bildøy. Igår feiret vi påskemåltid og imorgen er det påskesamling før alle drar hver til sitt. Vi ønsker alle studenter og andre venner av bibelskolen en velsignet høytid!

 • Misjonsprosjekt

  Posted on: Nyheter

  Bildøy Bibelskole har boligbygging etter en stor brann i Mathare som utgangspunkt for misjons-prosjektet skoleåret 2016/17.

 • Bildøyturné 2017

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Vi har pakka sekken og drar ut på bildøyturné 18.-23. januar! Vi håper å få møte akkurat deg på de ulike turnébesøkene våre. Vi drar til Sørlandet øst og vest, Rogaland, Samskipnaden, Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal og Kvitsund gymnas som vårt stoppested lengst i øst.

 • Nyhetssending 3 16/17

  Nyhetssending 3

  Posted on: Nyheter

  Det har vært noen innholdsrike måneder her på Bildøy med: Israelstur, Bildøytalenter, Pepperkakehuskonkurranse, Jul på internatene, KRIK på curling og Disippel i Bergen for å spre juleglede!

 • Deilig er jorden på julemorgon.

  Juleferie!

  Posted on: Nyheter

  Etter ein flott julefest med herleg julemat og innhaldsrikt program torsdag kveld, vakna studentar og tilsette til eit bugnande frukostbord fredag morgon. Deretter var det tid for julemorgonsamling og avskjed før juleferie rundt omkring i det ganske land.

 • Velkommen til Bildøy, med bilde av skoletunet sett fra luften.

  Studentstevne 9.-11. juni

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Varmt velkommen! Andre helgen i juni 2017 blir det studentstevne her på Bildøy bibelskole! Dette er en fin måte å komme sammen på og mimre tilbake til tiden på bibelskolen.

 • Vil du se bildøybrosjyren?

  Posted on: Nyheter

  Kanskje tenker du på hva du skal gjøre neste år? Se deg gjerne rundt på nettsidene våre. Kanskje kan bibelskole være noe for deg? Du kan også sjekke ut brosjyren i PDF-format, eller få den tilsendt ved å henvende deg til post@bildoybibelskole.no