Nyheter


 • Fellesskap på Helgatun

  Studentstevne 2018

  Posted on: Nyheter

  Vi i studentringen vil på vegne av Bibelskolen få ønske deg hjertelig velkommen til studentstevnet 8.-10. juni 2018! Sett av helgen, ta kontakt med gamle venner fra bibelskoletiden og få dem med! Velkommen til dager med mimring, oppfrisking av vennskap og kristent fellesskap.

 • Lovsong i bibelsk perspektiv!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Nyleg var det linjeveke for studentane på Bildøy bibelskule. John-Inge Rolfsnes er ein låtskrivar og artist frå Stord. Han hadde både seminar om «Lovsong i eit bibelsk perspektiv» og konsert.

 • Turné 2018

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Vi har pakket sekken og drar ut på bildøyturné 17.-22. januar! Vi håper å få møte akkurat deg på de ulike turnérundene våre. Vi drar til Sørlandet øst og vest, Rogaland, Karmøy/Bømlo, Sunnhordaland, Sunnmøre, Sogn, Nordmøre og Romsdal. Sees vi?

 • Musikklærer?

  Posted on: Nyheter

  Vi lyser ut vikariat i 100% som musikklærer for skoleåret 18/19. Frist: 15. februar 2018.

 • Vil du se brosjyren for Bildøy?

  Posted on: Nyheter

  Kanskje tenker du på hva du skal gjøre neste år? Se deg gjerne rundt på nettsidene våre. Kanskje kan bibelskole være noe for deg? Se også link til brosjyre

 • Divisi

  Posted on: Nyheter

  Divisi er et kor som består av rundt 20 sangere i alderen 20-50 år. Kormedlemmene kommer fra hele landet, men flesteparten har sitt tilholdssted på Sør- og Vestlandet. Koret er tilknyttet Imf og Bildøy Bibelskole, men blir drevet av kormedlemene selv gjennom stor frivillig innsats.

 • Konsert 3.12 klokka 17.00!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Musikklinja v/ Bildøy bibelskole og divisi inviterer til konsert i bibelskolehallen! Sammen og hver for oss skal vi synge og spille om det vi tror på, og vi håper å se akkurat deg denne kvelden.

 • Israel 2017

  Israelstur 2017

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Hele skolen dro på studietur til Israel 28. oktober til 7. november. Studentflokken besøker mange spennende bibelske steder. Kanskje en tur til Israel hadde vært noe for deg også?

 • Julemesse 25.11 frå 15.30

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Det nærmer seg julemesse på Bildøy Bibelskole! Vi oppfordrer små og store til å sette av tid i kalenderen fra klokken 15.30 lørdag 25. november. Det blir familiemøte 16.00 og kveldsmøte 19.00.

 • «Tjuvstart» på jakt valgfag

  Posted on: Nyheter

  Jaktivrige Anders nølte ikkje lenge då han fekk høve til å "tjuvstarte" på jakt valgfag. Det gjekk ikkje lenge før iveren gjekk over i sitrande spaning og forløyst entusiasme. Herleg! Veke 40 ventar jakt valfag og meir spaning for Anders og andre studentar som har valgt jakt i valgfagsveka.