Misjonsprosjekt


Misjonsprosjektet

Hvorfor dette prosjektet?

Rett over nyttår fikk vi den tragiske beskjeden om at Cynthia og familien har fått huset sitt og omtrent alt de eide nedbrent i en stor brann som foregikk i slummen. Omtrent 300 boliger brant ned. Utrolig nok gikk det bare ett liv, men veldig mange fikk sine hjem totalskadd. Vi er utrolig triste overfor Cynthia, hennes familie og naboer forøvrig. Det har resultert i at Bildøy Bibelskole vil at vårt misjonsprosjekt skal gå til gjenoppbygging av Cynthia og familiens hjem og deretter forhåpentligvis flere hjem. Brannen

Cynthia

Cynthia
"Å bo i Mathare er ikke så fælt som noen kanskje tror. Hvert sted har sine utfordringer, uansett hvor man bor. Det er uansett viktig at man hjelper hverandre", sier Cynthia. Cynthia Naliaka er en av studentene på Bildøy Bibelskole. Gjennom organisasjonen Matharevenner får hun økonomisk støtte til å tilbringe et år på bibelskolen. Cynthia er fra Kenya og vokste opp i Mathare, Kenyas nest største slumområde. Der bodde hun i et lite skur sammen med besteforeldre og søskenbarn. Brannområdet der Cynthia og familien bodde midt i bildet.

Mathare

  • Kenyas nest største slum
  • 600 000 innbyggere
  • Mange bor sammen
  • Veldig enkle kår
For de fleste beboerne i Mathare er faktumet at det er for dyrt å bo kun med foreldre og søsken. Noen av utfordringene beboerne i Mathare møter er mangel på jobber, økonomi til å betale leie og mat, tøft oppvekstmiljø og vansker med skolegang for barn.

Hvordan støtte?

  • VIPPS Bildøy Bibelskole (25732). 
Husk å merke betalingen ”Misjonsprosjekt”
  • KONTONUMMER
 8220 02 80365. 
Husk å merke betalingen ”Misjonsprosjekt”
  • Vi setter pris på hver MINSTE gave! Tenk over hvor stor den lille gaven du gir vil være for de det gjelder!


Lagt ut på april 6th, 2017
av Magnus
Posted on Nyheter