Julemesse 25.11 frå 15.30


Julemesse 2017

Julemesse 2017

Familievennlig
Det nærmer seg julemesse på Bildøy Bibelskole! Vi oppfordrer små og store til å sette av tid i kalenderen fra kl 15.30 lørdag 25. november. Det blir familiemøte 16.00 med andakt ved Linn Merete Peducassé, sang ved barnekoret Lyskasteren og bibelskolestudenter. Det hele blir ledet av KRIK-lærer Magnus.
Innholdsrikt program
Etter familiemøtet fyrer basaren i gang for fullt igjen. Det blir åresalg, varesalg og matsalg. Mer spesifikt kan vi nevne salg av bakevarer, blant annet sju ulike julekakesorter og diverse håndlagde tekstilprodukt. Syltetøy til julemessa Av andre aktiviteter og produkter kan vi nevne klatring i klatreveggen, salg av bøker/julekort, kaker, syltetøy, diverse håndarbeid, åresalg, fiskedam, ansiktsmaling, tombola, tipping, hovedlotteri m.m. Les og se mer om hva du kan få fatt i på julemessen på facebooksiden til arrangementet. Bruk linken eller søk på "Julemesse Bildøy bibelskole".
Selvsagt blir det også salg av pølser, kaker, kaffi og brus.
Du har muligheten til å prøve klatreveggen vår.
Minikonsert med Redeemed
17.30 blir det en minikonsert med koret Redeemed, ledet av Irene og Lars Erik Birkeland.
Julekaker
Kanskje du er interessert i å få bakt noen av julekakene for deg i år? Du kan få tak i en hel del julekaker på julemessa. Kjøkkendamene har stått på med julekakebakingen.
Kveldstimen klokken 19.00
Kl. 19.00 er det kveldstimen, med sang av Telos og tale ved T2-lærer Anne Furnes. Bibelskolelærer Ole Magnus leder det hele. Etter møtet blir det en omgang med åresalg før vi trekker vinnerne i hovedtrekningen. Vi håper at du vil vere med på en hyggeleg ettermiddag-kveld her hos oss. Alle på bibelskolen ønsker alle der ute en riktig god adventstid!
Loddbøker eller gevinster?
Kan du ta imot loddbøker eller bidra med varer/gevinster? Ta kontakt! Tlf 56316316 Epost: post@bildoybibelskole.no.

Lagt ut på november 5th, 2017
av Magnus
Posted on Hva skjer?, Nyheter