Hva skjer?


 • Julemesse 24.11.18 fra kl13

  Posted on: Hva skjer?

  Det nærmer seg julemesse på Bildøy Bibelskole! Vi oppfordrer små og store til å sette av tid i kalenderen fra kl 13.00 lørdag 24. november. [&hellip

 • Lederkonferanse Imf 2018

  Posted on: Hva skjer?

  9.-11. november er det årets store lederkonferanse med cirka 500 stykker samlet i Straume forum, på Danielsen skole og Bildøy Bibelskole. Det blir en heidundrende stor samling med mange nettverk, seminarer, bibeltimer, møter og godt fellesskap. 

 • Israelstur 2018

  Posted on: Hva skjer?

  26. oktober til 6. november er studentene i Israel for å gå i Jesu fotspor. Du kan se hvordan en slik tur oppleves her. Ny film fra årets tur er under produksjon og vil komme på sosiale medier og skolens side etterhvert.

 • Asle Steinbru

  Møteuke for studentene

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Denne uken er det møteuke for studentene, med møter hver skoledag. Sammen med oss har vi Andreas Evensen fra IMF-UNG og Asle Steinbru, også han tidligere student, nå teologistudent på Fjellhaug i Oslo.

 • KRIK på Nordvestlandet

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  KRIK har brukt linjedagane til å teste ut naturen på Nordvestlandet! Runde, Stadt, Dollsteinhola og Sunnmørsalpane, med Slogen som krona på verket!

 • Musikk i Stavanger

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Musikk har musisert, lyttet, lekt og svevet i Stavanger! Linjeuke Det har vært linjeuke på Bildøy bibelskole. Disippel dro til London og KRIK dro til [&hellip

 • Disippel i London!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Disippel har vært på storbytur til London! Der fikk de besøke ulike menigheter og nyte byens rolige parker i stilletid med Gud. Det ble også god tid til ...

 • 17.mai-fest på Bildøy bibelskule!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  17. mai er det tid for den årlege nasjonaldagsfesten i bibelskulehallen. Det blir 17.mai-tale ved Harry Wiig Andersen, nasjonaldagssamtale med dei tre ordførarane i regionen, fiolin- og klavértraktering, song, allsang og tradisjonsrik mat som rjomegraut, "hot dog", kaffi og kaker. Velkommen skal du være!

 • Lovsong i bibelsk perspektiv!

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Nyleg var det linjeveke for studentane på Bildøy bibelskule. John-Inge Rolfsnes er ein låtskrivar og artist frå Stord. Han hadde både seminar om «Lovsong i eit bibelsk perspektiv» og konsert.

 • Turné 2018

  Posted on: Hva skjer?, Nyheter

  Vi har pakket sekken og drar ut på bildøyturné 17.-22. januar! Vi håper å få møte akkurat deg på de ulike turnérundene våre. Vi drar til Sørlandet øst og vest, Rogaland, Karmøy/Bømlo, Sunnhordaland, Sunnmøre, Sogn, Nordmøre og Romsdal. Sees vi?