Divisi


Divisi

HVEM ER VI?

Divisi er et kor som består av rundt 20 sangere i alderen 20-50 år. Kormedlemmene kommer fra hele landet, men flesteparten har sitt tilholdssted på Sør- og Vestlandet. Fem ganger i året samles koret til øvinger, innspillinger og konsertturnèer. Koret er tilknyttet Imf og Bildøy Bibelskole, men blir drevet av kormedlemene selv gjennom stor frivillig innsats.

KVALITET

Divisi legger vekt på høy musikalsk kvalitet og stor bredde. Både klassiske korverk, gospel, jazz, salmer, folketoner og nyere forsamlingssang har derfor en naturlig plass i repertoiret.

HISTORIE

Koret har siden 1983 jevnlig drevet turnévirksomhet med både små og store konsert- og innspillingsprosjekter. Over 350 konserter og 11 plateproduksjoner har det blitt hittil.

HVOR OFTE MØTES VI?

Vi samles fire helger i året, og har i tillegg til dette én øvingssamling hver sommer på ca 1 uke. Koret er selv med på å bestemme helger og hvor turnéene skal gå. Dette diskuteres på årsmøtet hver sommer. De fleste av disse helgene er turnéhelger, hvor vi reiser rundt og har konserter. Innholdet i turneene varierer fra år til år.

FELLESSKAP

Det er viktig for oss å ha eit godt åndelig og sosialt fellesskap. Derfor setter vi også av god tid til dette på samlingene.

KONTAKTINFO

Dersom du er interressert i å høre mer, ta gjerne kontakt med styreleder Anne Grete Hoelgaard på telefon 918 06 029 eller e-post: anne.grete.hoelgaard@lyse.net