Disippel


Disippelfokus. Bli trygg i troen – Utfordring og utrustning. Kreativ formidling. Misjon og evangelisering. Barn og ungdom. Kristent lederskap. Nådegaver. Sjelesorg.

PRAKTISK ERFARING

På Disippel får du oppdage hvordan du kan tjene Gud – Slik du er!

AKTIVITETER

Spennende utfordringer gjennom gateevangelisering, diakoni og møte med rusmisbrukere. Praktisk erfaring gjennom barne- og ungdomsarbeid, eldreomsorg og kristent innvandrerarbeid. Tjen sammen med andre i det du bruker dine gaver og de praktiske hjelpemidlene du har lært til å spre Guds kjærlighet. Besøk fengsel, ungdomslag og annet kristent arbeid.

STUDIETUR TIL EGYPT

Opplev store kulturforskjeller. Se evangeliets betydning i en helt annen verdensdel og kjenn misjonsarbeidet på kroppen. Opplev diakoni i praksis. Møt lokale mennesker på hjemmebane og reis hjem med sterke opplevelser i kofferten.

FINNMARKSTUR

Misjon i vårt eget land. Alta. Hammerfest. Nordkapp. Møt brennende kristne og arranger ungdomsleir. Delta selv! Unik natur og rikt fellesskap.

PERLEDYKK I BIBELEN

Forstå Bibelens ord inn i vår tid. Bli bedre kjent med Gud, deg selv og dine nådegaver og oppdag de tjenestene du er designet for. Gjennom diskusjoner blir du tryggere i troen og lærer hvordan du effektivt kan dele troen din med andre.

FØRSTE SKRITT PÅ VEIEN

Du kan velge å gå et helt eller et halvt år på Disippel.
FINNMARK
Spennende kombinasjon som gir teori og praksis. Det utruster! - Kristin (19)

Bilder


TEMA

Det undervises i ulike fag som er relatert til disippelskap og misjon. Noen av temaene som berøres:
  • Personlig åndelig utvikling
  • Evangeliseringsverktøy
  • Barne- og ungdomsarbeid
  • Kristent lederskap
  • Kreativ formidling
  • Sjelesorg
  • Trosforsvar
  • Apostelgjerningene

MENTORING

Vi ønsker å gå veien sammen med deg, lytte, be, utfordre deg og gi gode råd. Dette for å oppmuntre deg til å få mest mulig ut av tiden din her på skolen og livet.

VOKSE

Vi vil at mennesker skal bli glade i Jesus, trygge i troen, vokse i kristuslikhet og etterfølgelse slik at det smitter over på andre. Hvorfor ikke ta et år hvor du kan gå dypere i kristenlivet og bli utrustet for tjeneste samtidig? På linja ønsker vi å hjelpe deg i disippellivet og utruste deg for tjeneste. Lær mer om Gud, deg selv, teamarbeid og opplev en rekke type kristent arbeid som garantert vil gi deg nye tanker og erfaringer!

LÆRER


Gunhild Redse Cornelius

GUNHILD REDSE CORNELIUS

Utdannelse
Master i kristendom fra Bibelskolen i Staffeldtsgate og NLA Sandviken (Ferdig i 2007).
Relevant erfaring
Tjeneste på misjonsskipet Doulos 2002 – 2004 (Operasjon Mobilisering). Misjonsarbeid i Sør Afrika 2007-2008 (Operasjon Mobilisering). Rothaugen ungdomsskole, Bergen, 2008. Har vært på Bildøy siden 2009.

Linjer


Disippel

KRIK

Musikk

T2