Om Bildøy bibelskole


På denne siden kan du finne ut mer om skolen generelt, plassering, hvordan du finner frem og hvordan vi deler inn årstidene/terminene. Kanskje er Bildøy bibelskole en skole for deg? Internatene på Bildøy bibelskole. Du kan velge enkelt- eller dobbeltrom.
Bildøy bibelskole er en internatskole på Sotra i Fjell kommune, ca 20 minutter vest for Bergen. Skolen ble bygget i 1983, men ble modernisert og pusset opp i 2006 og 2014/15. Skolen eies av Indremisjonsforbundet (Imf). Vårt felles motto er ”Med Guds Ord til folket.” Vi ønsker også at dette mottoet skal prege skolen vår.  

Vi tror Bildøy er skolen for deg som

  • Ønsker å bli bedre kjent med Bibelen og lære mer om innholdet i troen.
  • Spør etter Guds plan og mål med livet.
  • Ønsker å vokse og utvikle deg som menneske og som kristen.
  • Rett og slett ønsker mer kunnskap og ferdigheter.

Hvor ligger Bildøy bibelskole?


Bildøy ligger på Sotra i Fjell kommune. Det tar ca 15 minutter å kjøre fra Bergen. Vi ligger helt sør på Bildøy i fantastiske omgivelser ved havet. Bildøy ligger idyllisk til ved sjøen, med båt, kano og kajakk lett tilgjengelig. Samtidig er det det bare ca 15 minutter til Bergen.

Hvordan finne frem til Bildøy bibelskole?


Følg blå skilting langs riksvei 555 til Sotra, i retning vest fra Bergen. Når motorvegen slutter, fortsetter du på gul riksvei 555 til Sotra. Følg denne over Sotrabroen – i sin tid Norges lengste hengebro. Nå er du på øya Sotra i Fjell kommune. Følg riksvei 555 videre i 4 km og du får se skilt til Bildøy og Bibelskolen inn venstre. Nå er det bare å følge skilt mot Bibelskolen helt til døren.