Nyheter
Hva skjer?
 • januar 10th, 2019 Min fyrste hjort!

  Fullklaff for Benjamin! Hjortefellingsdebut smakar godt! Hva har du i siktet til høsten? Kanskje hjortejakt på Bildøy Bibelskole er noe for deg?

  desember 7th, 2018 Bibelskolene.no

  Vi lanserer i dag en nettside på bibelskolene.no. Tanken er at det skal bli mer oversiktlig for
  søkere og at skoleslaget skal bli synligere. Her vil du få full oversikt over det mangfoldige
  tilbudet alle bibelskolene har.

  oktober 18th, 2018 Opptaket i gang! Søke idag?

  Opptaket er i gang! Idag kan være dagen du søker plass hos oss, om du vil. Det kan være starten på en veldig meningsfylt del av ditt liv, tør vi påstå. Her får du komme nær Jesus og nær livet.

 • november 17th, 2018 Julemesse 24.11.18 fra kl13

  Det nærmer seg julemesse på Bildøy Bibelskole! Vi oppfordrer små og store til å sette av tid i kalenderen fra kl 13.00 lørdag 24. november. [&hellip

  Mer
  november 9th, 2018 Lederkonferanse Imf 2018

  9.-11. november er det årets store lederkonferanse med cirka 500 stykker samlet i Straume forum, på Danielsen skole og Bildøy Bibelskole. Det blir en heidundrende stor samling med mange nettverk, seminarer, bibeltimer, møter og godt fellesskap. 

  Mer
  oktober 26th, 2018 Israelstur 2018

  26. oktober til 6. november er studentene i Israel for å gå i Jesu fotspor. Du kan se hvordan en slik tur oppleves her. Ny film fra årets tur er under produksjon og vil komme på sosiale medier og skolens side etterhvert.

  Mer
TEASER
Hvordan er året på Bildøy?
ISRAEL
Gå i Jesu fotspor.

BIBEL + LINJE + STUDIETURER = SANT

På Bildøy får du i pose og sekk. Du får bibel og linje og en spennende studietur til Israel, i tillegg til linjetur med linja di: Sør-Afrika (Disippel), USA (Musikk), Patmos i Hellas (T2) og Tanzania (KRIK). Du kan også se klipp fra nyhetssendinger, treningsrom, hjortejakt, linjedager m.m. på BildøyTV her! Se mer på BildøyTV  

Imf er eier av skolen. Les mer om eierorganisasjonen her.
Bibelskolene.no